Tepekent Emlak ilanlar

Tepekent EmlakTepekent’te bulunan tüm satılık emlak, kıralık emlak ve emlak talepleri bir yerde toplanıyor. Tepekent Emlak‘a ziyaret edip kendi satılık (veya kiralık) villanızı veya arsanızı ekleyin.

Tepekent Emlak tanıtım süresi boyunca yerinizin listelenmesi ve özel fotoğraf çekimleri ile ciddi villa alıcılara ulaşmak artık kolaylaştı. Yalnız Tepekent ve yakın bölgenin emlak ve gayrimenkullerin arz ve talep  listelendiği için yerinizin internet ortamında bulunması artık emin ellerinde.

Satılık bitmiş villalar, satılık kaba inşaatlar, satılık tapulu veya tapusuz arsalar Tepekent Emlak’ta birarada toplandı.
Kiralık villalar, işyere müsait olan kiralıklar ve sezonluk kiralıklar hepsi bir yerde artık.

Tepekent Emlak ilanlar” üzerine 11 yorum

  1. bildiğim kadar ile ruhsatlar verilmiyor. belediye işletmelere izin vermiyor henüz ve açılmış olan terlere müddet verdiler sonra kapatacaklar.

    ticari amaçlı sosyal tesisi ve ticaret merkezinde yerler olacak mutlaka. bence belediyeye gidip ruhsat alınma durumunu sor, ondan sonra yer ara.

  2. merhabalar
    ben arel üniversitesi tepekent kampüsünün etrafında cafe fast foot ev yemeklerı ve nargile cafe açmayı düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım uygun villa olabilir işyeri ruhsatı alınması durumunda üniversitenin cevresinde olması veya kısa yürüme mesafesinde olması daha uygun olur

  3. meraba ben arel üniversitesinde okuyorum üniversitenin yanında cafe açmak isitiyorum bunun için girişimde bulundum okulun yanında olması önceliğim bana kiralık yer konusunda yardımcı olurmusunz

  4. Keşke tüm emlak ilanları bölgesel olarak böyle sitelerde toplansa, böylece insanlar ev alırken emlakçı emlakçı dolaşmasalar bu devirde. Halbuki internette ilanların yalnızca belirli bir kısmını onu da ayrı ayrı sitelerde bulabiliyoruz.

    Ev vermek isterken de tüm potansiyel alıcılara ulaşmak çok zor. Ancak kullandığınız site yada başvurduğunuz emlak şirketinin portföyü ile sınırlı kalıyorsunuz.

    Tek bir yere güvenmek yerine, pek çok kanala kendi vasıtamızla ulaşmak daha avantajlı diye düşünüyorum.

    Mesela ismi lazım değil büyük bir danışmanlık firmasının (TUR***) Konya’da ihsaniye temsilciğine ev teslim etmiştik. Gördük ki bizi bile oradan buradan onlarca kiracı bulabilirken, bu emlak şirketi ancak iki ay sonra bizim buldugumuz fiyatın çok çok altında bir tane kiracı bulabildi. Onda da gözümüzle görmesek bizi daha yükseğe verilmeyeceğine ikna edecekti. Biz tabi bunlar büyük firma daha iyi kiracı bulur diye düşünerek yanıldığımızla ve bu arada evi beklettigimizle kaldık. Bu gerçeği söyleyince de şehir dışında olduğumuzu bile bile ‘alın anahtarınızı o zaman istemiyorum’ denildi. Ölür müsün öldürür müsün!

    Buradan çıkarılacak dersler, 1) emlakçılara güvenmek yerine kendi işinizi internet gibi yollarla kendiniz halledin böylece bu sistem de internet üzerinden daha çok gelişsin ve uzun vadede işlerimiz kolaylaşsın 2) bir emlakçı ile iş yapacak olursanız bu kesinlikle turyap konya ihsaniye temsilciliği olmasın.

  5. HERKEZE MERHABA
    ARKADAŞLAR MADDİ DURUMUMDAN DOLAYI TEPECİK KONUTLARINDAKİ 80 M2 DAİREMİ DEVRETMEK İSTİYORUM.İLGİLENEN OLURSA;
    0 505 212 80 86

  6. Birkaç mesaj ve eposta bize ulaştı fakat henüz kimse yeni emlak eklemek için talepte bulunmadı. Sorun fotoğraflar ise, beraber çözebiliriz.

    Saygılar

  7. Merhaba filocu. Siteyi beğendiğinizi sevindim. Tabii ki daha çok yeni ve hala çalışmalar devam ediyor. Henüz yeni bir Tepekent ilanı yoktur. Umarım sizinki en yakın zamanda Tepekent Emlak sitesinde yer alır.

    Kendi emlağınızı siteye eklemek için Yeni Emlak Ekle linkinden girip formu doldurmak yeterlidir. Eğer fotoğrafınız yok ise, ya çekin yada çektirin. Sekiz resim tavsiye ediyoruz. Bizim çekmemizi istiyorsanız veya başka bir konuda yardım gerekiyorsa “Mesaj” kısmına talebinizi iletin veya bize e-posta gönderin.

    Not: Resimsiz ilanlar yayınlanmaz

  8. siteye baktım. gerçekten çok hoş. ama henüz tepekent emlak ilanlar ilave edilmedi.

    yeni emlak ekleme sayfaya baktım ama bende resim yok. nasıl çekmem lazım? hemen villamı satmak istiyorum.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.